Forespørgsels Formular for eftermonteret partikelfilter

Hvis du har problemer med at identificere hvilket partikefilter der passer til din bil, er du sende os forespørgsel vha. denne formular..

OBS: Siden 27/5 modtager vi helt ekstremt mange henvendelse om eftermontering af partikelfilter, pga. de nye krav til ældre varebiler fra 1/7 2020, så det kan godt gå nogle uger inden vi kommer igennem dem alle. Læs her om eftermontering af DPF.

LÆS VENSLIGT HER FØRST INDEN DU UDFYLDER FORMULAR:
Som hovedregel findes der KUN godkendte DPF til eftermontereing på EURO 3 motorer med Direkte Indsprøjtning (DI, TDI, JTD, HDI, CDI m.fl), og som er almindelige på markeret i Tyskland, typisk årgang fra ca. 2000 til ca. 2006 +/-

Der findes derfor ikke godkendte DPF til eftermontering på:

  • Nyere ældre dieselbiler med EURO 4 motor fra ca. 2006-> (fordi de ér EURO 4, og ingen andre lande forlanger DPF på disse). Undtaget få modeller fra VAG/FORD/PSA.
  • ældre diesel med InDirekte Indsprøjtning (forkammerdiesel), f.eks. VW T4 1,9/2,4D, MB Sprinter 310. Nissan Patrol 2,8/4,2TD.
  • specialbiler, Amerikanerbiler, og andre sjældne biler .
  • Toyota varebiler
  • Ford Transit (med enkelt undtagelse)
  • Varebiler > 3500kg totalvægt.
  • Biler uden EURO norm fra før ca. årgang 2000, f.eks. Land Rover TDI200/300, Ducato 2,8TDi (DI med fordelerpumpe), Mercedes Sprinter 312 (DI med fordelerpumpe). Undtaget her for er VAG TDI fra ca. 1995 , hvor der findes godkendte DPF

ALLE DPF til eftermontering passer til ældre biler der er ved at forsvinde fra markedet - så derfor vil disse DPF systemer også UDGÅ AF PRODUKTION indenfor nær fremtid.

Dvs. at kørselsforbuddet rammer de nyeste af der ældste varebiler hårdest, fordi de allerede er EURO 4, og renere end de ældre EURO 3. Der er mange EURO 4 biler der bliver ramt uden af der findes en løsning. Vi kan ikke gøre noget, selvom vi har forsøgt at komme i dialog med myndighederne om dette, og foreslået at vi eftermonterer DPF fra EURO 3 modeller, dvs. en overdimensioneret løsning.

Kontakt istedet Miljøministeriet, der er ansvarlig for implementering af kørselsforbuddet.

Din meddelelse er sendt
Der opstod en fejl, meddelelsen er ikke sendt.