Formular til forespørgsel på partikelfilter mm.

ForespørgselsFormular vedr.:

  • A) Eftermonteing af partikelfilter på biler uden originalt partikelfilter
  • B) Udskiftning af originalt partikelfilter
  • C) Udskiftning af original katalysator

Hvis du har problemer med at identificere hvilket partikefilter eller katelysator der passer til din bil, er du velkommen til at benytte denne formular til at sende os forespørgsel.

OBS: Vi modtager for tiden ekstremt mange henvendelse på eftermontering af partikelfilter, pga. de nye krav til ældre varebiler fra 1/7 2020. Læs her om eftermontering af DPF.
Som hovedregel findes der KUN DPF der er godkendte til eftermontereing på motorer med Direkte Indsprøjtning (DI, TDI, JTD, HDI, CDI m.fl), og som er almindelige på markeret i Tyskland.
Derfor findes der heller ikke godkendte DPF til ældre forkammerdiesel med InDirekte Indsprøjtning, specialbiler, Amerikanerbiler, m.fl.
Desuden findes der heller ikke godkendte DPF til Toyota (undtaget Yaris 1,4), Land Rover TDI200/300, Ducato 2,8TDi (fordelerpumpe).

ALLE DPF til eftermontering passer til øldre biler der er ved at forsvinde fra markedet - så derfor vil disse DPF systemer UDGÅ AF PRODUKTION indenfor nær fremtid. Mange er allerede udgået, ligesom flere fabrikanter har lukket hele produktion. Køb derfor hellere nu, end at vente til i morgen (det er ikke salgs-gas, men ærgerlig realitet)

Din meddelelse er sendt
Der opstod en fejl, meddelelsen er ikke sendt.