Prisgaranti på HJS produkter

Partikelfiltre til person- og varebiler, minibusser og autocampere.

Vi tilbyder partikelfiltre til eftermontering på person- og varevogne, minibusser, og autocampere, der ikke har originalt monteret filter. Vi forhandler de 2 anerkendte tyske mærker HJS og OBERLAND-MANGOLD.

Vi tilbyder også partikelfiltre til udskiftning af originalt monterede filtrer, og forhandler det anerkendte mærker HJS og Cats & Pipes Ltd. fra England.

Partikelfiltre til eftermontering på biler uden originalt filter

Formålet med at eftermontere filter er oftest at undgå betaling af partikeludledningsafgift på 1000kr/år, og at få GRØN miljøzonemærke med henblik på kørsel i Miljøzoner, f.eks. i Tyske byer. 

Vi sælger partikelfiltre til eftermontering på person- og varevogne, minibusser, og autocampere, fra de 3 anerkendte tyske producenter HJS, TWINTEC og OBERLAND-MANGOLD.

Filtrene er af den såkaldt åbne type.

Læs nærmere under følgende links:

Partikelfiltre til udskiftning på biler med originalt monterede filtre.

Hvis du søger partikelfilter til udskiftning af originalt monteret filter skal du kigge her.

Formålet med at udskifte et originalt monteret filter er oftest af filteret med tiden stopper til med akse, fordi asken ikke kan brændes af ved regenerering (rensning).

Filteret kan også være stoppet pga. uhensigtsmæssig kørselsmønster, eller pga. fejl ved motoren, brændstof osv., som gør at regenerering fejler.

Vi forhandler partikelfiltre fra HJS og Cats&Pipes.

Læs nærmere under følgende links:



Nyheder om Partikelfiltre

  • Grøn miljøzonemærke til VW T4 2,5TDI transportere/busser/Campere

    Grøn miljøzonemærke til VW T4 2,5TDI transportere/busser/Campere

    NA: 24.02.2018. Opdateret 19.01.2019

    Generelt gælder det at emissionsnormen hæves 1 trin ved eftermontering af partikelfilter, dvs. at biler med EURO 2 motor opgraderes til "EURO 3" og GUL miljømærke, og EURO 3 motorer opgraderes til "EURO 4" og GRØN mærke. Men ældre transportere/busser/autocampere med EURO 2 motor, hæves 2 trin, såfremt køretøjet totalvægt ligger imellem 2500-2800kg. Dette giver mulighed for at ældre VW T4 modeller årgang 1995- ca. 2000 også kan få GRØN miljøzonemærke. Modellerne efter ca.årg. 2000/2001 med EURO 3 motor får altså GRØN miljømærke uanset totalvægt.

    Læs mere…
    05-10-2019 07:07
  • "Universal" Katalysator-Partikelfilter til Industrimaskiner, AUDI A2/LUPO 3L, m.fl.

    "Universal" Katalysator-Partikelfilter til Industrimaskiner, AUDI A2/LUPO 3L, m.fl.

    Vi har gennem årene afvist mange kunder der ønsker at eftermontere partikelfilter på Audi A2 og VW LUPO 1,2TDI 3L m.fl.
    Her løsningen. "Universal" kombi-enhed fra HJS, med katalysator og partikelfilter sammenbygget i én enhed, til EURO 3 og 4 motorer fra 1,2l 45kW - 2,8l 130kW.
    Selve filterenheden er typegodkendt til 3L modellerne og mange flere, men HJS producerer ikke skræddersyet løsning til alle de modeller som godkendelsen dækker.
    Derfor må man selv kunne skære og svejse for at tilpasse enheden på køretøjet.
    Filteret kan også fungere på tilsvarende industrimotorer(uden godkendelse). Bemærk krav til udstødningstemperatur på 200-250°C, for at passiv regenerering virker.
    Vi har lagt 3 forskellige varianter af filterenheden på webshoppen.
    Vi har flere kunder der allerede har eftermonteret og godkendt denne variant på Audi A2.
    Husk at HJS har et stort udvalg af udstødnings reparationsdele, som kan bruges for tilpasning af filteret.

    05-07-2019 16:25
  • Miljø-opgradering af Mercedes Sprinter 216/316/416 CDI

    Miljø-opgradering af Mercedes Sprinter 216/316/416 CDI

    Har du en ældre Mercedes Sprinter 216/316/416 CDI Auto Camper, kassevogn eller ladvogn, har den ingen partikelfilter, og har højst sandsynligt ikke engang en katalysator.
    Med en kombipakke fra HJS er det muligt at miljø-opgradere bilen ved at eftermontere katalysator og partikelfilter, så den kan gå GRØN miljømærke. Desuden bortfalder partikeludledningsafgiften, og emissionen af dieselpartikler og lugt af dieseludstødning reduceres markant.
    Har du en Sprinter 216/316/416 CDI busmodel, kan den være udstyret med original katalysator, og du kan nøjes med at eftermontere partikelfiltreret, såfremt katalysatoren fungerer.

    Læs mere…
    20-04-2019 11:35
  • Grønt miljøzonemærke til ældre Autocampere

    Grønt miljøzonemærke til ældre Autocampere

    Der findes mange 15-20 år gamle autocampere på markedet, som har EURO 2 eller EURO 3 motor, og som derfor kun kan få rødt eller gult miljømærke. Dermed kan de ikke køre ind i mange miljøzoner, f.eks. i Tyske byer, som kræver at bilerne har grønt miljømærke. Mange er glade for deres ældre autocamper, som ofte ikke har kørt ret mange kilometer, og som rent teknisk har lang levetid tilbage. Men med et eftermonteret partikelfilter er det nemt og billigt at opgradere EURO 2* og EURO 3 motorer til et grønt miljømærke. 

    Læs eksempel om Flemming Pedersen, der opgraderede sin AutoCamper til grønt miljøzonemærke for under 6000 kr og ½ times arbejde.

    30-03-2019 09:54
  • RESTSALG: HJS Partikelfiltre til LANDROVER, kun få stk.

    RESTSALG: HJS Partikelfiltre til LANDROVER, kun få stk.

    (OBS: opdatering 20/1 2020. Restlageret til TD5 er udsolgt, men der tilbydes ny produktion, hvorfor udsalgsprisen er tilbage til tysk listepris)

    Vi har fået adgang til et restlager at partikelfiltre til eftermontering på LANDROVER´s modeller Defender/Discovery med TD5 motor, og Freelander med TD4 motor.

    Med disse filtre reduceres partikelmassen typisk med ca. 30-60%, I nogle tilfælde helt op til 70-80%, og mængden af ultra fine partikler reduceres med op til 90%. Da disse reduktioner er udtrykt i forhold til bilens oprindelige emissioner fra ny, med velfungerende katalysator, vil der i praksis være tale om endnu større effekt, da mange ældre dieselbiler i Danmark stadig kører med den originale katalysator, som med tiden mister effektivitet. I Tyskland er der krav om at katalysatorer og partikelfiltre skal skiftes hvert 3. år eller for hver 80.000km.

    Læs mere…
    13-02-2019 09:07

Flere nyheder