Niels Ansø, Ingeniør & indehaver DAJOLKA Niels Ansø, Ingeniør & indehaver DAJOLKA

Om DAJOLKA

NA: 1/8 2019
Velkommen til DAJOLKA. Firmaet er en enkeltmandsvirksomhed grundlagt i 1997 af ingeniør Niels Ansø, der siden 1996 har beskæftiget sig med vedvarende energi, specielt planteolieteknologi, biogas, vindmøller, solvarme og solceller mm. Vi brænder for at arbejde med vedvarende energi, bæredygtighed og decentrale småskala løsninger, hvor alle kan være med. Vores særlige styrke er praktisk implementering, træning og teoretisk undervisning i VE teknologier.

Ren Planteolieteknologi har haft et særligt fokus siden Januar 1999 indtil vi passerede 2 milepæle, hhv.vores egen afprøvning med 1 mill. kørte km i 2018, og 20 års arbejde for teknologien per januar 2019. Teknologien er fortsat relevant, men bremses af politiske, intelektuelle og økonomiske interesser, og vi betragter det hermed som et afsluttet kapitel.

I praksis arbejder vi nu først og fremmest med salg af tekniske løsninger og artikler via vores webshop med ca. 10.000 varenumre. Mange af disse løsninger er opstået som spin-off af vores arbejde med planteolieteknologi.

Følg os på FaceBook

Følg os på Instagram.