Stor Travlhed - vi prøver at nå det hele - hav  tålmodig - tak.

Stor Travlhed - vi prøver at nå det hele - hav tålmodig - tak.

Vi er gennem 3-4 måneder blevet bombarderet med forespørgsler på eftermontering af Diesel-Partikel-Filtre (DPF) på ældre varevogne, og har nu flere hundrede kandidater til ansøgning om dispensation.

Det drejer sig f.eks. om Ford transit og alle Toyota EURO 3 varebiler generelt, hvortil der ikke findes godkendte DPF, men vi har DPF der kan fungere på disse køretøjer. Desuden drejer det sig om stort set alle EURO 4 varebiler, hvortil der ikke er lavet godkendelse fra fabrikanternes side, netop fordi disse køretøjer er EURO 4 ab fabrik, og derfor ikke behøver DPF i andre lande end Danmark. Vi er i dialog med myndighederne, hhv. Miljø- og Fødevareministeriet og Færdselsstyrelsen, men de er endnu ikke blevet enige om, hvem der skal håndtere dispensationer, og kan derfor ikke svare på hvordan man skal bære sig ad. Jeg har dog fået oplyst af mine henvendelser skulle behandles på møde 2/4, men kender endnu ikke udfaldet. Jeg ser frem til at få en afgørelse, så jeg kan svare på, om der er håb, eller om de mange håndværkere, flyttefirmaer, udlejningsfirmaer mm.. godt kan gå i gang med at investere i nyere biler.

Desuden melder foråret sig med mange ordrer og forespørgsler på palletanke og tilbehør til vanding og regnvandsopsamling.

Vi knokler på og prøver at nå det hele, og svare alle, men ordrebehandling og svar på forespørgsler kan tage nogle dage ekstra.
Så hav venligst lidt tålmodighed - tak.

God week-end og god påske.

04-04-2020 09:57