Vi bliver kimet ned af autoværksteder, grossister, og private.

Vi bliver kimet ned af autoværksteder, grossister, og private.

De seneste 3 dage er vi blevet kimet ned af autoværksteder, grossister, og private, der ønsker at købe partikelfilter til eftermontering på ældre diesel varevogne, efter at ejerne er blevet varslet i brev 27/5, om kørselsforbud til miljøzoner, der træder i kraft om 1 måned (1/7 2020). Alle er oppe at køre i Rød Zone. Selvom jeg har svaret flittigt på tlf, har det været helt umuligt at svare alle opkald, og har slet ikke haft tid til at ringe tilbage - beklager.

Jeg har fokuseret på at få bestilt tilstrækkeligt med Partikelfiltre fra de tyske producenter, HJS og GM-Kat, fordi alt på lagrene blev revet væk. Producenterne ligger nemlig ikke med så mange af disse varer på lager, fordi det er udløbsvarer der forventes at udgå af produktion indenfor kort tid. Mange DPF løsninger er allerede udgået, pga. faldende efterspørgsel i Tyskland.

Af de mange henvendelser kan vi hjælpe ca. 1/3, mens resten ringer forgæves, fordi deres bil enten er for gammel (EURO 2 fra før ca. 2000), eller for ny (EURO4 fra efter ca 2006), så der ikke er udviklet godkendte DPF til disse. Eller også er varen udgået.

Sideløbende hermed forsøger vi fortsat at komme i dialog med myndighederne om vores løsningsforslag til EURO 4 (de nyeste af de ældre), hvortil der ikke findes godkendte DPF.

Læs mere om eftermontering af DPF her:
https://www.dajolka.net/dpf/om-eftermontering-af-dpf

30-05-2020 09:43