Alle nyhedskategorier

 • RESTSALG: HJS Partikelfiltre til LANDROVER, kun få stk.

  RESTSALG: HJS Partikelfiltre til LANDROVER, kun få stk.

  Vi har fået adgang til et restlager at partikelfiltre til eftermontering på LANDROVER´s modeller Defender/Discovery med TD5 motor, og Freelander med TD4 motor.

  Med disse filtre reduceres partikelmassen typisk med ca. 30-60%, I nogle tilfælde helt op til 70-80%, og mængden af ultra fine partikler reduceres med op til 90%. Da disse reduktioner er udtrykt i forhold til bilens oprindelige emissioner fra ny, med velfungerende katalysator, vil der i praksis være tale om endnu større effekt, da mange ældre dieselbiler i Danmark stadig kører med den originale katalysator, som med tiden mister effektivitet. I Tyskland er der krav om at katalysatorer og partikelfiltre skal skiftes hvert 3. år eller for hver 80.000km.

  Læs hele nyheden her.

  13-02-2019 10:32
 • IBC fittings og adaptere i Rustfri Stål

  IBC fittings og adaptere i Rustfri Stål

  Vi har mange nye IBC fittings og adaptere i Rustfri Stål (316,syrefast). Særligt interessante er adaptere med Type 5 forskruning, med løs 100x8(T5) eller 60x6(T5) omløber, da disse kan skrues af og på, uden at rør og slanger, der er monteret, skal roteres med rundt.

  De rustfri adaptere er særligt interessant for fødevarer-, kemi-, kosmetik- og AdBlue produkter.

  Rustfri IBC fittings findes her

  Adaptere samlet af rustfri IBC fittings og andre rustfri fittings findes her.

  16-01-2019 20:40
 • PUSH-IN tankgennemføringer

  PUSH-IN tankgennemføringer

  PUSH-IN tankgennemføringer er designet til at de monteres i tankvæg ude fra, således at det ikke er nødvendigt at have adgang inde fra tanken. Montagen foregår ved at der bores hul i tankvæggen, tankgennemføring skubbes ind i hullet, og møtrikken på den udvendige side spændes. Tankgennemføringen er forsynet med udvendigt rørgevind, og fåes i dimensioner fra 3/4" - 2".

  Se tankgennemføringerne her

  16-01-2019 18:41
 • Seat Leon 1,9TDI 110hk, årgang 2003, NYSYNET, med DPF

  Seat Leon 1,9TDI 110hk, årgang 2003, NYSYNET, med DPF

  Godt tilbud.
  Seat Leon 1,9TDI 110hk, årgang 2003.
  EURO 3, opgraderet til "Euro 4" og GRØN miljømærke, ved eftermontereing af partikelfilter.
  God stand, kører godt, Næste syn februar 2021.
  Sælges privat.
  Inkl. nummerplader. 

  Flere detaljer:

  16-01-2019 10:11
 • Prisfordel til gult brændstof til grønne traktorer i Tyskland.

  Prisfordel til gult brændstof til grønne traktorer i Tyskland.

  I Planteolieteknologiens hjemland, Tyskland, kan der i øjeblikket opnås en pæn økonomisk fordel ved at erstatte fossilt diesel med koldpresset rapsolie i landbrugets store maskiner. Landmændene kan selv presse olien ud af rapsfrøene, og får proteinfoder som biprodukt – ca. dobbelt så meget som olien, målt i kg. Nogle landmænd anser faktisk de fedt- og proteinholdige pressekager som hovedproduktet, og rapsolien som biprodukt.

  Læs hele nyheden her:

  31-08-2018 10:35
 • Opgradering af EURO 2 og EURO 3 dieselbiler til GRØN miljøzonemærke.

  Opgradering af EURO 2 og EURO 3 dieselbiler til GRØN miljøzonemærke.

  I denne ferietid får vi mange henvendelser fra folk der skal på ferie i Europæiske storbyer, der har indført kørselsforbud i for dieselbiler uden GRØN miljømærke. Har du en ældre EURO 3 dieselbil som VOLVO XC90´eren på billedet herover, eller som vist på listen med ca. 700 køretøjer herunder, så kan du med stor sandsynlighed opgradere bilen til GRØN miljøzonemærke ved at eftermontere et partikelfilter. Det er også muligt at opgradere flere endnu ældre AutoCampere/Busser/varevogne model VW T4 2,5 TDI.

  Partikelfiltrene er meget nemt installeret og fungerer helt uden elektronik. De kan ikke blokere og medfører hverken tab af motorkraft eller øget brændstofforbrug. Priser fra ca. 2.400 DKK inkl. moms og forsendelse. Montering tager typsik 1/2-1 time, og bilen skal efterfølgende godkendes til syn. De nødvendige papirer for godkendelse følger med filteret

  Læs mere her.

  22-07-2018 09:21
 • Lavere priser på pakkeforsendelser til DANMARK

  Lavere priser på pakkeforsendelser til DANMARK

  Vi sender nu over 1000 privatpakker om året, og POSTNORD har derfor kvitteret med en bedre prisliste på vores pakkeforsendelser til Danmark. De nye lavere priser er nu implementeret på vores webshop.

  02-07-2018 05:14
 • Underjordiske tanke til regnvand

  Underjordiske tanke til regnvand

  Vi har nu også underjordiske plasttanke til regnvand på programmet.

  Se tankene her

  29-06-2018 06:02
 • Nye typer Rustfri IBC adaptere med løs omløber

  Nye typer Rustfri IBC adaptere med løs omløber

  Vi har netop opdateres webkataloget med mange spændende nye Rustfri IBC/palletank adaptere, særligt egnet for indenfor Fødevarer-, Medicinal-, kosmetik- og Kemisk industri.

  Særligt interessant er IBC adapterne med løse omløbere, som betyder at adapteren kan monteres/afmonteres på palletanken, uden at slanger eller rør som er tilsluttet, skal roteres med rundt. Disse adaptere leveres med slangestuds, gevindstuds eller svejsestuds.

  Til disse IBC adaptere kan vi levere pakninger i 5 forkellige materialer, alt efter hvillket medie der håndteres.

  Se de rustfri IBC adaptere her.

  22-06-2018 13:28
 • Godt nyt for Vedvarende Energi.

  Godt nyt for Vedvarende Energi.

  Europa parlamentet og repræsentanter for medlemslandene er netop blevet enige om et nyt mål for Vedvarende Energi på 32% andel i 2030. Samtidigt er man enige om, at Vedvarede Energi installationer på under 25kW, skal fritages for strafafgifter og unødvendigt bureaukrati. Det betyder at private, institutioner, små virksomheder og kooperativer, får ret til at producere, forbruge, lagre eller sælge energi fra solceller, små vindmøller mm.

  Læs mere…
  15-06-2018 10:58
 • Opdatering af Sikkerhedsdatablad for koldpresset rapsolie

  Opdatering af Sikkerhedsdatablad for koldpresset rapsolie

  Vi har opdateret vores Sikkerhedsdatablad for koldpresset rapsolie.

  Under pnkt. 10, Stabilitet og Reaktivitet, har vi præciseret, at de nævnte forhold vedr. rapsoliens tendens til at oxidere ved kontakt med atmosfærisk luft, kun er relevante ift. rapsolien langtidsholdbarhed, da oxidering kan forringe oliens kvalitet og lagerstabilitet.

  Da rapsolie er meget stabilt mod oxidering ift. linolie(Hørfrøolie), anser vi det for ikke sandsynligt at klude vædet med rapsolie kan selvantænde ved almindelig omgivelsestemperatur, som det kan forekomme med klude vædet i linolie

  Hent sikkerhedsdatabladet her.

  07-06-2018 20:15
 • Levering af palletanke mm. Grundlovsdag 5/6 2018

  Levering af palletanke mm. Grundlovsdag 5/6 2018

  Grundlovsdag kører skal jeg landet rundt med varer. Der er plads til et par palletanke mere, hvis nogen er interesseret.

  04-06-2018 17:43
 • Stor Travlhed hos DAJOLKA :-)

  Vi opleverer fortsat stor travlhed, efter en ektremt travl Maj måned. Derfor kan der godt opstå nogle dages forsinkelse på nogle ordrer, ligesom vi måske ikke får svaret hurtigt på alle hendvendelser.

  Tak for din forståelse. 
  Niels Ansø

  04-06-2018 06:17
 • PVC kuglehaner med el-aktuator

  PVC kuglehaner med el-aktuator

  Vi tilbyder nu PVC kuglehaner med el-aktuator. El-aktuatoren kan leveres til forskellige forsyningsspændinger, f.eks. 12V, og har indikator på aktuatoren, samt kontaktsæt for tilbagemelding af haneposition, til fjernaflæsning. Vha. en omskifter kan hanen også betjenes manuelt. Hanerne leveres standard med union-endestykker til limfittings, man kan også leveres med gevind endestykker.
  Vi tilbyder også hanerne monteret med fittings for montering på IBC/palletanke.

  03-06-2018 08:54
 • FUP emails & SMS om manglende porto

  FUP emails & SMS om manglende porto

  Vi har oplevet at kunder kontakter os vedr. emails eller SMS, som de tilsyneladende har modtaget fra PostNord, om at pakken er blevet holdt tilbage på sorteringscenteret pga. manglende porto.
  DET ER FUP - IGNORER SÅDANNE MEDDELELSER OG SLET BESKED !
  Pakker kan ikke mangle porto, og hvis en ordre er evt. sendt som et frankeret brev, er det ingen, undtagen afsenderen, der kender modtagerens e-mail adresse eller mobilnummer.
  Hvis du alligevel har klikket på linket og betalt for manglende porte, anbefaler vi, at du kontakter din bank og får kortet spærret.
  Læs også meddelelse fra PostNord her.

  17-05-2018 05:53
 • Reparationsdele til montering af DPF tryk- og temperaturfølere 

  Reparationsdele til montering af DPF tryk- og temperaturfølere 

  Til værksteder og DIY´er - kender du det - temperaturføler på partikelfiltreret skal skiftes og knækker ved forsøg på afmontering - hvad gør man? Nyt partikelfilter?
  HJS producerer billige reparationsløsninger til montering af tryk- og temperatursensorer.

  Køb disse hos DAJOLKA, som enkeltdele, eller som sortiment, der indeholder diverse rustfrie gevindstudse- og muffer til svejsning, samt værktøj i udboring af gamle studse. Sortimenter findet til hhv. DPF TemperatursensorDPF tryksensorer samt til Lambda sonde & NOx sensorer.

  08-03-2018 14:19
 • MAP sensorer og DPF Temperatur- & tryksorer, OEM kvalitet. 

  MAP sensorer og DPF Temperatur- & tryksorer, OEM kvalitet. 

  HJS Emission Technology er én af tysklands førende producenter af partikelfiltre, katalysatorer, udstødningsdele, samt dertil relaterede sensorer samt reperationsløsninger, og er leverandør til mange af de store bilfanrikker. 
  Alle komponenter fra HJS er af højreste original kvalitet(OEM).

  DAJOLKA har ca. 5.600 HJS varenumre på vores webshop, som du kan købe til bedste Online priser.

  Hurtig levering direkte fra HJS´s lager i tyskland, hvis ikke vi har delen på vores lager.

  Læs mere…
  08-03-2018 13:58
 • IBC Pumpesystem til dosering af koncentreret sukkervand/sirup

  IBC Pumpesystem til dosering af koncentreret sukkervand/sirup

  Vi tilføjet et eksemel på pumpesystem - her et system beregnet til dosering af koncentreret sukkervand/sirup, til drikkevarer.

  Se beskrivelsen af systemet her

  07-03-2018 12:57
 • 1.000.000km kørt på PPO

  1.000.000km kørt på PPO

  14/1 2018 passerede vi en milepæl – 1.000.000 km kørt på ren planteolie med vores i alt 4 biler siden september 1999.

  Læs hele nyheden her.

  30-01-2018 06:47
 • DAJOLKA´s Touran i Pitstop 

  DAJOLKA´s Touran i Pitstop 

  Omkring nytår var vi nået op på ialt 999.000km kørt på ren planteolie med 4 biler. Armene og flaget på vej op, men bom - 3. januar kom Touran´en hjem med Autohjælp (det er første gang den ikke selv kunne køre hjem)

  km tælleren stod på 395,000, heraf 257.000km kørt på planteolie ......

  Læs hele nyheden her.

  30-01-2018 06:37
 • Biofuel in agriculture - International Green Week Exhibition in Berlin 2018

  Biofuel in agriculture - International Green Week Exhibition in Berlin 2018

  This week, January 19-28, there is an International Green Week Exhibition in Berlin. Here you can meet UFOP (Union for the promotion of oil and protein plants e. V.) in Hall 3.2, stand 114.

  Read the full news story in the category "international news"

  25-01-2018 12:02
 • Biobrændstof i landbruget - Internationale "Grønne Uge" udstilling 2018

  Biobrændstof i landbruget - Internationale "Grønne Uge" udstilling 2018

  I denne uge, 19-28 Januar, er der International Grønne Uge udstilling i Berlin. Her kan man møde UFOP (Union til fremme af olie- og proteinplanter e. V.) i Hal 3.2, stand 114.

  Læs hele nyheden her i nyhedskategorien "planteolieteknologi"

  25-01-2018 11:58
 • CASE story fra Tyskland: Egenproduktion af strøm, brændstof, proteinfoder og andre råvarer

  CASE story fra Tyskland: Egenproduktion af strøm, brændstof, proteinfoder og andre råvarer

  „BERGLAND“ CLAUSNITZ E. G. er et storlandbrug beliggende ved Rechenberg-Bienenmühle, Sachsen, Tyskland. Virksomheden fokuserer meget på lokal stof- og energikredsløb, og er bevidst om den lokale værdiskabelse det giver samtidigt med at miljøet forbedres.

  Virksomheden driver 4 biogasanlæg, der producerer strøm og varme af restprodukter og gødningen fra de 700 malkekøer. Samtidigt forbedres gødningsværdien, så planterne bedre kan udnytte den, når den udbringes på markerne. Virksomheden har 3 vindmøller, 2 stk. 600kW Vestas og 1 stk. 2,3MW Enercon, og hele 15.000m2 solceller med en kapacitet på i alt 1,4MW, samt et flis-fyringsanlæg til varmeproduktion. Mange af gårdens store traktorer og maskiner kører på ren rapsolie, som produceres på egen oliemølle. Hermed spares ca. 90.000 liter diesel om året, og samtidigt produceres store mængder proteinfoder (rapskage), ca. 2kg / liter rapsolie, som anvendes i foderblanding til gårdens malkekøer, og hermed erstatter importeret proteinfoder. Sidstnævnte er den egentlige motivation for virksomheden til at drive egen oliemølle, mens anvendelse af rapsolien som brændstof er en sideeffekt der får tingene til at hænge fornuftigt sammen. 

  Læs hele historien her.

  19-01-2018 18:30
 • Er Biodiesel næsten dobbelt så sort for klimaet som fossil diesel ?

  Er Biodiesel næsten dobbelt så sort for klimaet som fossil diesel ?

  Nej, det kan ikke passe, men det var ikke desto mindre påstanden i en artikel i Ingeniøren(6/5 2016)  – mit eget fagblad. I artiklen henvises til en rapport udarbejdet at den europæiske miljøorganisation Transport & Environment(TE), der støttes af 53 europæiske miljøorganisationer, her i blandt Det Økologiske Råd og NOAH Trafik i Danmark.

  Umiddelbart virker det for slemt til at være sandt – det kan ikke passe at f.eks. biodiesel fra raps(RME) har en negativ CO2 balance og udleder mere CO2 end fossilt diesel – altså med andre ord at det skulle kræve mere energi at producerer biodiesel, end det energi man får ud af det.

  Man bør se kritisk på de tal og beregningsmetoder der anvendes – jeg mener at der anvendes kreativ bogføring i rapporten ift. den direkte CO2 udledning fra dyrkning af raps. Det er den del af udledningen man kan måle og regne på, og som jeg har været med til at analysere og dokumentere i detaljer tidligere. Den indirekte CO2 udledning er straks sværere at diskutere, fordi der i beregningerne indgår en lang række antagelser og modeller.

  Læs hele vores kommentar her.

  19-01-2018 12:02

Flere nyheder