IBC Pumpesystem til dosering af koncentreret sukkervand/sirup

Pumpesystemet er designet til montering på toppen af en IBC/palletank vha. special monteringsbeslag, og pumpen tilsluttes palletanken via hanen i bunden af denne. Dette system er forsynes med 9m slangeudtræk med automatisk oprul, således at man kan påfylde mindre beholdere opstillet indenfor ca. 8-9 meter fra palletanken. Der er monteret digital tæller på tappepistolen, således at man kan aflæse mænden direkte imens der pumpes.

Pumpe og slanger er fødevarer godkendte(FDA), imens alle øvrige materialer er egnet til fødevarerkontakt, dvs. materialer i plast eller rustfrit stål, samt tætningsringe i VITON eller EPDM.

Digital tæller monteret i enden af slangen, ved indløbet til tappepistolen. Tællerens display kan drejet ift. tappepistolen.

Digital tæller(turbinemåler) med høj præcision og gentagelses nøjagtighed på 1%.

Hvis ikke tælleren viser korrekt kan den meget nemt kalibreres elektronisk ved at indtaste en korrektionsfaktor – f.eks. hvis man pumper 100 liter men tælleren kun viser 95 liter, korrigeres med en faktor 1/0,95.

Tælleren kan alternativt leveres  i rustfri udførelse uden display på tællere, men med ledning med impulssignal til separat monteret display.

Slangerne er fødevaregodkendte - her flexibel knækfri sugeslange med indbygget stålspiral, så slange ikke klapper sammen ved kraftigt sug eller ved bøjning af slangen. 

Alle øvrige materialer der ikke er dissideret fødevaregodkendte er i plast eller rustfrit stål, egnet til fødevarerkontakt.

ZUWA impellerpumpe med FDA godkendelse. Pumpehuset og motoraksen er i rustfrit stål, og impeller og pakning i VITON, EPDM eller lignende, alt efter hvilket medie der pumpes.