Export - handel med udenlandske kunder

Vi ekportere jævnligt til lande i hele verden, både pakker, paller, containere og køretøjer. Hvis du har specielle ønsker som du ikke finder på vores webshop er du velkommen til at skive email eller ringe +45 4241 5139

Webshop & eksport.
Bemærk at Webshoppen pt. er fastlåst til at modtage ordrer fra kunder i Danmark. Hvis du er placeret i udlandet kan du skive landets navn efter by, f.eks. OSLO, Norway.

Priserne på webshoppen vises i DKK inkl. dansk moms(25%), men det er muligt at få priserne vist ekskl. moms. For kunder udenfor EU, Skibe i udenrigsfart samt for virksomheder indenfor EU med gyldigt VAT nr. gælder priserne ekskl. moms. For alle andre kunder, dvs. kunder i Danmark og private kunder i EU, gælder priserne inkl. moms.

Webshoppen vil som standard ligge 25% dansk moms på, men hvis du ud fra ovenstående er berettiget til at købe momsfrit, trækker vi momsbeløbet ud af ordren og sender en opdateret ordrebekræftelse. Hvis du betaler med betalingskort reduceres beløbet svarende til momsen.

Valuta kurser
Her er valuta kurser til omregning fra 1 DKK til nogle af de mest relevante valutaer (opdateret 30/5 2015):

  • 0.13405 EURO
  • 1.14461 NOK
  • 1.24753 SEK
  • 0.14702 USD
  • 0.09609 GBP

Fragt/forsendelse
Hvis ikke Webshoppen kan beregne fragt og moms korrekt, vil vi sende dig en opdateret ordrebekræftelse, hvor dette er rettet ift. destination. 

Eksport til Norge (breve & pakker)
Ordrer sendes momsfrit til Norge, eksporteret fra Danmark, men ikke indfortollet i Norge. Du kan afgiftfrit indføre ordrer på max. 350 NOK (~305 DKK). Læs her på Posten Norge AS´s webside om regler for import til Norge.