Niels Ansø, Ingeniør & indehaver DAJOLKA Niels Ansø, Ingeniør & indehaver DAJOLKA

Om DAJOLKA

NA: 2/7 2018
Velkommen til DAJOLKA. Firmaet er en enkeltmandsvirksomhed grundlagt i 1997 af ingeniør Niels Ansø, og har base på en skovejendom ved Dronninglund Storskov i det østlige Vendsyssel. Niels Ansø har siden 1996 beskæftiget sig som ingeniør indenfor vedvarende energi, specielt planteolieteknologi, biogas, vindmøller, solvarme og solceller mm. DAJOLKA beskæftiger  med teknologier indenfor vedvarende energi og bæredygtighed, og brænder for decentrale småskala løsninger, hvor alle kan være med - især teknik til produktion og anvendelse af ren planteolie til tekniske formål.  Vores særlige styrke er praktist implementering, træning og teoretisk undervisning i VE teknologier.. 

Vi har især stor praktisk og teoretisk erfaring med ren planteolieteknologi, både i Danmark og i udviklingslande, Fordelen ved Ren Planteolieteknologi er bla. uovertruffen god energi- og CO2 balance, simpel, billig og afprøvet teknologi, ugiftigt naturprodukt osv. Men dette indsatområde prioriterer vi ikke længere pga. alt for meget politisk- og akademisk fnider, misforståelser og misinformation fra miljøbevælsen og den akademiske sektor.

Til gengæld er det stor interesse for vores produkter og ydelser med salg og levering af kvalitetssikret planteolie, samt tanke til opbevaring, pumper til håndtering, filtrering, tællere, rådgivning og kvalitetssikring(analyse), ligesom der er stor interesse for vores produkter til regnvandsopsamling, palletanke og tilbehør til disse, vandforsyning og partikelfiltre til eftermontering.

Følg os på FaceBook

Følg os på Instagram.